Sitemap rensco.wyacno.nl Gehakt en aardappelen

Gehakt en aardappelen Ro­mi­ge aard­ap­pel­ge­hakt­scho­tel

Site navigation

1 2 3 4 5

Makkelijk en super lekker! Voor de vegetariërs, gebruik je quorn dat je rul bakt in plaats aardappelen gehakt. Een heerlijke en gemakkelijke ovenschotel die ook mooi op tafel staat. Griekse wereldkruiden van Silvo, 2 uien, in reepjes gesneden, wat chili-olie, uitgeperste knoflook en fijngehakte peterselie, boter voor bakken en de ovenschaal. Kinderen zijn hier dol op!!! En volwassenen gehakt ook. Als ik dit op tafel zet is het altijd feest!! Als het gehakt gaar is, voeg je het bloem toe en meng je dit goed door het gehakt. Na circa 1 minuut voeg je de melk toe en de geraspte kaas. Warm het geheel goed op. Voeg eventueel na smaak nog bieslook, extra kruiden of kaas toe. Onderop een laagje aardappelschijfjes, dan een laag gehakt, weer aardappelschijfjes, nog een keer gehakt en – je raadt het al – nog één keer aardappelschijfjes. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van 2 mm dikte. Vet een grote lasagneschaal in met olijfolie. Giet nu de aardappelen af en laat ze uitdampen. Verwarm de melk samen met de boter in een pan. Haal de aardappelen door een roerzeef en roer er het boter-, melkmengsel bij. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Vet een ovenschaal in en verdeel er de spekblokjes en het gehakt over. quelques colonies de candida albicans Strooi een beetje kaas over de ovenschotel met gehakt en spinazie en zet de ovenschaal voor circa 25 minuten in de oven. Eet smakelijk! Ik had nog gedacht dat die aardappelen niet gaar zouden zijn op die manier en inderdaad. Dus misschien best recept een beetje aanpassen, om desillusies te vermijden 🙁 Ik denk dat je de schijfjes. Schil de aardappelen en zet deze, met een teentje knoflook, op in koud water. Maak de bloemkool schoon en kook de roosjes gaar in ongeveer 10 minuten. Snipper de ui, knoflook en paprika. Bak het gehakt in een wok of koekenpan bruin en voeg de ui, knoflook en paprika toe. Roer ook de gehaktkruiden er door en laat de groenten garen. Makkelijker dan je denkt, Echt! Dit gerecht is er gehakt uit mijn 5 favorieten!!! Dit recept heet oorspronkelijk in het Hongaars: Voor als je van aardappel aardappelen houdt-maar een hekel hebt aan kant-en-klare sauzen.